Cliëntenraad

Initiatief Zorg werkt met een cliëntenraad. Deze raad bestaat uit cliënten en voormalig cliënten en zet zich in om ervaringen, meningen en wensen van onze cliënten te verwoorden.

Initiatief Zorg werkt met een cliëntenraad. Deze raad bestaat uit cliënten en naasten en zet zich in om ervaringen, meningen en wensen van onze cliënten te verwoorden. Onze cliëntenraad praat tevens mee over beleidszaken en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Op deze manier kunnen wij onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op de behoeften van onze cliënten en kunnen wij onze diensten indien nodig verbeteren.

De cliëntenraad heeft leden die zo veel mogelijk een afspiegeling zijn van zorgbehoevenden in onze samenleving. Zij vertegenwoordigen alle cliënten van Initiatief zorg en zorgen er voor dat goede zorg gewaarborgd blijft. Zo krijgen al onze cliënten exact waar ze recht op hebben.

Geeft u graag uw mening over de zorg? Wilt u meedenken over verbeterpunten en oplossingen? Wilt u het daar graag met andere cliënten over hebben? Dan is een plekje in ons cliëntenraad misschien wel iets voor u.

Aanmelden voor cliëntenraad