Missie en visie

Initiatief Zorg is als jonge en dynamische thuiszorg organisatie, de beste partij om gekwalificeerde en persoonsgerichte zorg te leveren.

Onze missie

Initiatief Zorg is als jonge en dynamische thuiszorgorganisatie, de beste partij om gekwalificeerde en persoonsgerichte zorg te leveren. Bij ons staat u als cliënt altijd centraal, waardoor de zorg die u ontvangt naadloos aansluit op uw wensen – of die van uw naasten. Ons uitgangspunt is de zelfredzaamheid van onze cliënten te versterken en hun kwaliteit van leven te verbeteren. Wij willen dat u zoveel mogelijk zelf kunt blijven doen. Waar mogelijk werken wij samen met vrijwilligers en naasten om een vertrouwd, respectvol en veilig milieu te creëren voor u. Zo zorgen wij ervoor dat u en al onze cliënten zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde leefomgeving kunnen blijven wonen.

Onze visie

Initiatief Zorg is een thuiszorgorganisatie van de toekomst, welke nu voor u klaar staat. Door te investeren in zorg technologieën en eHealth kunnen wij complexe zorg leveren op een simpele manier. Hierdoor kunnen onze cliënten langer thuis wonen. Door vormen van ‘Slim Wonen’ aan te bieden, kunnen wij ieders leven veraangenamen en vergemakkelijken. Door het opzetten van verschillende vrijwilligersprojecten voor senioren en te investeren in scholing van onze eigen medewerkers en vrijwilligers leveren wij een waardevolle bijdrage aan de maatschappij. Uiteraard willen wij vooral het verschil maken in het leven van ouderen in onze samenleving. Dat bereiken we door kwaliteit te leveren, continuïteit te creëren en cliënten te laten voelen dat wij initiatief nemen door deze nieuwe technologieën ons eigen te maken.